Total-terapi - lige til grænsen

Forsiden - Vandring - Erfaringer - Tid & Pris - Kontakt


 


Erfaringer fra tidligere kursister:Bente G Hansen Min gode ven Mikael Hoffmann laver næste sommer et meget utraditionelt kursus, som han kalder Total-Terapi. Jeg var selv med i kursets spæde opstart for fire år siden i Spanien. Kurset er utroligt effektfuldt, idet du kommer dybt ned til din essens og kerne, når du vandrer med oppakning igennem en længere periode. Du bruger hele din krop og kommer i en meditativ tilstand. Jeg selv overvejer kraftigt endnu en gang at deltage i kurset til sommer. Jeg synes at kombinationen Camino-vandring og personlig terapi er helt unikt. Alene med vandringen tager man syv-mile-skridt. Når der så oveni kommer psykoterapi, sker der noget helt fantastisk. Min først Caminovandring bevirkede af jeg sagde mit job op og rejste til Grønland, for bare at nævne en af de ting, Caminoen har "givet" mig. Jeg kan anbefale dette kursus til alle. Der er så mange "gaver" gemt på Caminovandringerne.
Bente G Hansen

Andre kursister fortæller:

"Kurset har givet mig en fantastisk selvforståelse og har betydet, at jeg efterfølgende er blevet gift og har fået børn."

"Tak til Mikael fordi jeg nu ved hvad jeg vil med min karriere. Jeg har i mange år stået i stampe, men er endelig kommet i gang med den uddannelse, der skal bringe mig videre."

"Vores parforhold er nået helt nye højder og fået en anden dimension, efter at vi har været på caminokurset. Vi kan varmt anbefale denne type kursus, hvis ægteskabet knager."